NUMEROLOGIE

Business journey

Bij Soul Pilgrims ligt numerologie ten grondslag aan een zakelijk business journey traject. De intentie is om sterke en zelfbewuste bedrijven te vormen vanuit de kracht van intuïtie en wetenschap. Maak gebruik van eeuwenoude kennis om jezelf en je bedrijf te leren kennen op een nieuwe manier.

Numerologie in zaken

Wil jij dat je medewerkers zich lekker op hun plek voelen en weten waar hun krachten liggen? Of wil je jezelf als ondernemer vanuit een ander perspectief leren kennen?

Vanuit het business journey traject kun je op een dieper niveau kijken naar thema’s die er spelen. Sluimerende knelpunten of energie die niet lekker stroomt zie je met behulp van numerologie ineens vanuit een ander perspectief. Een bedrijf of een team is tenslotte altijd meer dan de som der delen.

Numerologie klinkt misschien heel abstract maar getallen zijn een hele praktische tool. Kennis hierover biedt handvatten rondom het gezamenlijke doel van groepen, bijvoorbeeld in een projectteam, een klein bedrijf of op een afdeling. Maar dit kan ook heel goed in een onderneming die je alleen wil opstarten of al hebt opgestart. Met behulp van kennis vanuit numerologisch perspectief, kun je gericht acties en handelingen in gang zetten die hierin ondersteunend zijn.

Nieuwsgierig? Hieronder vind je meer informatie.

Large business journey

Bij teams of bedrijven die een teamverandering willen bewerkstelligen bestaat de business journey uit drie stappen. De business journey heeft een eigen methodiek.

1. Uitgangssituatie
In de eerste stap wordt wordt kennisgemaakt met het team en de intenties worden vastgesteld. Ook de teamleden krijgen ruimte om hier een eigen intentie aan toe te voegen. Door in de praktijk aanwezig te zijn en korte gesprekken te voeren formuleer ik een plan van aanpak waarin de situatie in kaart wordt gebracht. Dit plan van aanpak met definitief geformuleerde intenties wordt gedeeld met het team en van daaruit start de business journey gezamenlijk.

2. Praktijk
In de tweede fase start ik met het in beeld brengen van de teamleden met behulp van numerologische profielanalyses. Vervolgens wordt de groepsdynamiek genalyseerd aan de hand van vijf thema’s: energy, drive, purpose, duty en career. Via de inzet van communicatie- en intuïtieve technieken ga ik diepergaander contact maken met het team. De geschreven analyses worden aangevuld met informatie uit de praktijk die volgt uit gesprekken en teamobservaties. Deze informatie biedt meer verdieping en gelaagdheid.

Aan het einde van deze fase worden de krachten en ontwikkelpunten van de individuele leden en het team zichtbaar, alsmede welke elementen versterkt en toegevoegd mogen worden. Concreet volgt deze stap tot conclusies die als een routemap gaan fungeren voor het team. De bevindingen uit het rapport presenteer ik richting het team.

3. Implementatie
Ten derde is er de vertaling richting een ontwikkeltraject op maat voor het team. Wat is ervoor nodig om samen het pad te bewandelen?

Er komt een voorstel wat zal bijdragen aan de geformuleerde intenties in stap 1 en recht zal doen aan de processen van de betrokken teamleden. De uitvoering van dit voorstel kan ook meegenomen worden, danwel er worden specialisten aangetrokken voor de uitvoering hiervan.

 

Small business journey

Ook bij eenmanszaken of kleinere bedrijven kan ik jullie helpen met een small business journey traject. Dit traject is geschikt voor 1 ondernemer in combinatie met een bedrijf of voor een duo in combinatie met een bedrijf.

Bij de small business journey doorlopen we de volgende drie stappen.

1. Intentie
We maken online kennis en stellen de intentie vast van het small business journey traject. Kiezen voor dit traject hoeft niet vanuit een probleem te zijn, het kan ook heel goed dat dit voortkomt uit nieuwsgierigheid of behoefte aan meer verdieping.

2. Analyse
Ik bereken en interpreteer de relatie tussen jou/ jullie en het bedrijf aan de hand van vijf thema’s. Ook maak ik een individuele profielanalyse. Na deze analyse zet ik een 1 op 1 gesprek intuïtieve technieken in zodat ik meer verdieping kan geven aan de uitkomsten. Alles bundel ik in een rapport tot een goedlopend verhaal met concrete conclusies en handvatten.

3. In gesprek
In een gesprek licht ik de resultaten toe en gaan we hier samen dieper op in. Via een vorm van coaching geef ik jou/ julie handvatten om aan de slag te gaan met de aanbevelingen.

Nieuwsgierig? Mail mij voor een vrijblijvende online kennismaking.

Business coach

Ik ben Jorien Scholze!

Pragmatisch, onderzoekend, to-the-point, betrokken en enthousiast. Ik kan jullie ondersteunen bij het uitzetten van de grote lijnen in de organisatie en het komen tot de kern van de situatie. Naast dat ik numeroloog ben, ben ik ook communicatiewetenschapper en heb ik veel ervaring als marketing- en communicatiestrateeg. Ik ken het klappen van de zweep in zowel targetgedreven als non-profit organisaties.

In de business journey trajecten gebruik ik een combinatie van tools om tot de kern van de zaak te komen: deep democracy technieken, intuitieve methodes, kabbalistische kennis en analytische onderzoeksvaardigheden. Mijn talent ligt erin dat ik goed ben in het analyseren en concreet vertalen van situaties naar de praktijk.

Naast mijn baan als onderzoeksdocent- en coach bij een bacheloropleiding, ben ik Soul Pilgrims gestart gedurende Covid-19. In de zakelijke tak van Soul Pilgrims wil ik organisaties ondersteunen in het versterken van de krachten van individuele medewerkers en het in kaart brengen van groepsdynamieken. Ik ben ervan overtuigd dat bewustwording leidt tot krachtige uitkomsten.

Wil je meer weten over mij? Neem contact op via: info@soulpilgrims.nl.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is de werkwijze?

De werkwijze is als volgt:

  • Er vindt een kennismaking per telefoon of via zoom plaats. Ik inventariseer jullie wensen en basis hiervan ontvangen jullie een offerte.
  • Nadat de offerte akkoord is bevonden, gaan we aan de slag. We stellen intenties vast en op basis van deze intenties wordt de business journey in gang gezet.
  • Tussentijds evalueren we en vinden er terugkoppelingen plaats.
  • De business journey wordt altijd afgerond met 1 of meerdere presentaties van de bevindingen.
Hoe komen we erachter wat er aan de hand is?

Het is niet nodig om vooraf te weten wat ‘het probleem’ is. Samen met jullie stel ik de intentie vast: wat willen jullie bereiken binnen het team/ de afdeling/ binnen een kleine samenwerking. Vanuit die positieve intentie ga ik aan het werk en gedurende het proces zal helder worden waar de schoen wringt en hoe daaraan gewerkt kan worden.

Kortom, we starten niet met het denken vanuit gewenste oplossingen maar vanuit een gewenste richting.

Kunnen we ook 1 fase doorlopen?

Dat is mogelijk. Jullie kunnen ervoor kiezen om alleen de eerste fase te doorlopen als dat het beste aansluit bij jullie intentie/ budget/ wensen. Na de kennismaking zal ik een offerte op maat doen toekomen die aansluit bij jullie wensen, intenties en budget.

Wat is de filosofie hierachter?

Mijn filosofie is dat wetenschap en spiritualiteit elkaar meer mogen gaan ontmoeten. Juist in het bedrijfsleven of binnen organisaties. Een mens heeft zoveel meer te bieden dan alleen de rationele aspecten. Het business journey traject is zeer concreet en handzaam maar daarin wordt intuitie niet geschuwd. 

Email

info@soulpilgrims.nl

Social Media