sessies

Jouw talenten ontgrendelen

Samen kijken we waar je nu staat in je leven en waar je energie flowt via een een soul sessie. Ben je er klaar voor om dieper te gaan en wil je je soul purpose ontdekken? Dan is er het ‘Meet Your Soul’ programa waarbij we in 90 dagen samen kijken waar jouw talenten liggen, jouw missie en diepste verlangens.

Soul session

Een unieke blik op jouw taleten en je potentie, dat is wat je kunt verwachten bij mij. Een soul sessie is een naamreading en geeft verdieping rondom levensvragen die bij je spelen, het spiegelt en kan je verrassende nieuwe inzichten geven. Via een reading neem ik intuïtief waar wat er speelt in jouw leven en in jouw energiesysteem. Ik kijk hoe jouw huidige leven zich verhoudt tot jouw soul purpose.

Bij het intunen op jouw energie maak ik gebruik van jouw numerologische getallen die ik op voorhand bereken. Ik kijk naar je huidige energie vanuit je naam. Tijdens de reading maak ik op energetisch niveau contact met jouw energieveld en “lees” ik jouw chakrasysteem en energie. Je krijgt informatie over het thema wat nu een rol speelt in je leven, waar je potentieel ligt en hoe je (op energetisch niveau) verder kunt.

Hoe & wat?

Een soul sessie duurt ca. 90 minuten en wordt opgenomen zodat je het achteraf kan beluisteren. Je ontvangt na afloop een persoonlijke affirmatie.

Investering 1 soul session: €99

Ook fijn is om de sessie te combineren met een digitale soul journey. De totale investering is dan: €171

Na een eerste soul sessie kun je enkele weken of maanden later in een tweede sessie verder de diepte in via een akashic reading om te zien wat jouw soul contract is; jouw persoonlijke zielscontract. Je kan ook all-in gaan via mijn Meet your soul programma (zie hieronder).

 

Jorien wist mij exact de knelpunten te vertellen in mijn leven en hoe ik hiermee aan de slag kan voor een betere doorstroming van energie. Het is alsof je in een spiegel kijkt.

Annemieke van Kraanen

In mijn beginnende zoektocht in spiritualiteit, was Jorien haar reading mijn eerste ervaring. Vanaf moment een stelde zij mij op mijn gemak en het voelde heel vertrouwd. Omdat het mijn eerste ervaring was merkte ze dat ik onwijs zenuwachtig was maar gedurende de reading zakte dat langzaam weg. Zeker een aanrader en weet ook zeker dat ik over een jaar of twee weer terugkom voor een nieuwe reading om dan te zien hoe het ervoor staat. Dank je wel Jorien, voor een stukje rust, meer kennis over mijzelf en de tijd die je nam om al mijn vragen te beantwoorden.
Janine van Reenen

Meet your soul 

Soms loop je vast in het leven of kom je op een kruispunt te staan. Als je (weer) contact wil maken met je zielsmissie en je potentie wil zien en herkennen, dan verwelkom ik je graag in dit bijzondere programma. Eerlijk, diep & naar je kern.

Als er bij jou vragen spelen:

∞ Waarom ben ik hier?
∞ Wie ben ik in essentie?
∞ Wat is mijn doel in dit leven?
∞ Hoe kan ik meer uit mijzelf halen?

Neem dan deel aan mijn programma van 90 dagen (3 maanden) waarin we samen de reis aangaan die jou leidt naar je zielsmissie. Ik loop naast je!

Ready to meet your soul?

Wat ga je doen?

  • kennismaking; let’s say hello!
  • 5 (online) sessies, waarbij ik verschillende technieken inzet: (akashic) reading, coaching, healing, numerologie, 1 op 1 activaties.
  • deelname aan een soul activatie naar keuze
  • werkboek voor thuis met tips & opdrachten
  • jouw persoonlijk soul journey; een online handleiding voor jezelf
  • ingesproken meditaties voor thuis

Jouw soul programma beslaat 3 maanden van je leven en de investering is €222 per maand voor particulieren (totaalsom: €666).

∞ meld je aan als je op reis wil in je eigen leven samen met mij ∞

FAQ

Veelgestelde vragen

Wanneer betaal ik mijn sessie?

Je betaalt de sessie voordat je afspraak plaatstvind. Je ontvangt van mij een betaalverzoek per e-mail.

De betaling moet een week van te voren binnen zijn. Vanaf dat moment ga ik je numerologie berekenen en mij voorbereiden op onze afspraak.

Kan ik mijn sessie verzetten?

Tot 48 uur voordat je afspraak plaatsvindt, kun je je sessie verzetten naar een ander moment.

Zijn er voorwaarden bij een sessie?

Een soul sessie biedt een spiegel waarin je thema’s verhelderd kan krijgen, maar het is geen therapie of vervanging van therapie. Mocht je psychische problematiek ervaren en/ of medicatie daarvoor slikken dan is het belangrijk om dat te vermelden.

Wordt een sessie vergoed?

Helaas worden sessies niet door zorgverzekeraars vergoed. Maar de investering in jezelf is zeer de moeite waard!

Hoe is een sessie via Zoom mogelijk?

Energie is niet aan ruimte gebonden. Tijdens een soul sessie leg ik energetisch contact met jouw energieveld en dat kan prima op afstand!

Welke onderwerpen komen aan bod?

Er kunnen allerlei thema’s aan bod komen die nu in jouw leven spelen alsmede de redenen waarom je hier op aarde bent. 

Dat wat gezien wil worden in jouw energieveld en in jouw chakrasysteem zal zich aandienen. Ik ben de “vertaler” van deze informatie. Een reading kun je in die zin zien als een soort spiegel.

Een reading of een consult bevatten geen toekomstvoorspellingen. Je krijgt vaak wel te horen wat ervoor nodig is om vooruit te gaan in je leven.

En wees niet bang; je krijgt de informatie die je nodig hebt te horen. Niet meer en niet minder.

Moet je heel spiritueel zijn voor een sessie?

Nee, dat is niet nodig. Waar het om gaat is dat je ervoor openstaat, dat je er zin in hebt en dat je de informatie graag wil ontvangen! Een open houding en een open hart, is alles wat nodig is.

Hoe vaak doe je een SOUL SESSIE?

Het is mogelijk om meerdere malen een soul sessie te doen, maar het lichaam heeft wel tijd nodig om e.e.a. te laten bezinken. Als je zin hebt in een langer traject, is het ‘meet your soul’ programma een aanrader. Daar zit precies de juiste mix van sessies, consult en activaties in.

Email

info@soulpilgrims.nl

Social Media