NUMEROLOGIE

Jouw journey

Een journey biedt tastbare en geschreven inzichten in jouw persoonlijke ontwikkeling. Als er bij jou vragen spelen zoals: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik? Dan kan een soul journey jou hierin antwoorden of een richting geven. Ik gebruik numerologie als tool om licht op grote thema’s in jouw leven te werpen.

Soul Journey

Dit is een cadeau voor jezelf waar je je hele leven lang plezier van zal hebben!

De soul journey is een heel complete uitwerking en gaat over jouw levensreis. In jouw numerologische analyse vind je informatie terug over je levenspad en je levenlot. Op intuïtieve wijze verbind ik de betekenissen van je getallen en laat ik je zien wat je hier komt doen op aarde.

Je krijgt kennis aangereikt over je potentieel en over de karmische getallen die een rol spelen. Ook zit er een jaarplanning bij met daarin de universele energie en jouw persoonlijke jaar- en maandgetallen. Met deze getallen kun je actief gebruik maken van de energie. In de soul journey vind je een persoonlijke affirmatie terug die aansluit op het getal van jouw potentieel.

Je krijgt een mooie uitwerking op A4 formaat, een cadeautje voor jezelf (of een ander) wat je voor altijd kan bewaren en raadplegen.

Prijs digitaal: €75
Prijs incl. drukwerk: €99

Extra
Wil je meer verdieping? Boek hier dan een soul sessie bij!

 

Het is een mooi boek om te zien en zo fijn dat het in huis ligt. De inhoud is zeer uitgebreid maar wel overzichtelijk. De teksten resoneren enorm en ik sta er versteld van hoe accuraat numerologie is. Wat een cadeautje voor mijzelf is dit!

Saar van der Graaff

Love journey

Je stapt vaak in een relatie op basis van een intuïtief gevoel of aantrekkingskracht. Je baseert dit niet bewust op energie, maar onbewust wel!

Als je eenmaal in een relatie zit, dan kan het heel helend en leerzaam zijn om te kijken naar energie, vanuit getallen, die een rol spelen in je relatie. Door deze getallen mij te laten interpreteren krijg je inzichten rondom de relatiethema’s die er spelen en de rode draad binnen de relatie.

De interpretatie van jullie persoonlijke getallen en het leggen van de verbindingen gebeurt intuïtief. In de journey krijgen jullie ook een persoonlijke relatie affirmatie die ontstaat uit alle thema’s.

Jullie krijgen een prachtig persoonlijk boek. De love journey wordt gemaakt vanaf twee personen.

Prijs digitaal: €99 (1 boek, 2 personen)

Extra
Gedrukte love journey en per post: €126
Digitaal met extra thema’s: €135

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is de werkwijze?

Na je bestelling plan ik het maken van jouw journey in op een datum. Op die datum ontvang je jouw journey in PDF-formaat per e-mail. Als je kiest voor drukwerk dan gaat hetbestand naar de drukker. Daarna komt het bij mij terug en stuur ik het naar je op. Tussen het moment van maken en versturen zit ongeveer 4 dagen.

Wat is de kwaliteit van het A4-boek?

Je ontvangt mooi drukwerk van ons! De voorkant is mooi verstevigd (250 gr papier) en in kleur. Alles wordt op biotop papier gedrukt door een lokale drukkerij.

Wat is de ecologische voetafdruk?

De drukker gebruikt op ons verzoek biotop papier. De verpakking waarin het boek zit is van bruin golfkarton en is 100% gerecycled.

Hoe betaal ik mijn journey?

Na je bestelling ontvang je een betaalverzoek per e-mail en de datum waarop je journey gemaakt wordt. Na je betaling plannen we je journey definitief in.

Is mijn journey op maat gemaakt?

Daar kunnen we duidelijk over zijn: ja! Met mijn kennis over numerologie interpreteer ik zelf alle betekenissen van de getallen. In jouw journey leg ik de verbindingen tussen jouw of jullie getallen.

Hoe ontvang ik mijn journey?

Standaard ontvang je een digitale versie. Als je kiest voor drukwerk dan zitten de verzendkosten in de prijs. Je ontvangt een track en trace code zodat je je pakket kan volgen.

Email

info@soulpilgrims.nl

Social Media